ASHTER 1922

ASHTER 1922

Senin, 28 Februari 2011

Kata-kata mutiara PSHT

1.surodiro joyo diningrat lebur dening pangastuti

2.sopo sing suci adoh soko beboyo pati

3.yen dwaneni rekasane temu kepenake,yen dwaneni kepenake tinemu rekasane

4.ciu tak ocak acik mrico polo tak gaw dakon,karepku tak gaw apik dene kok gaw olo monggo kemawon

5.sing sopo gaw dedemitan bakal antuk kanugrahan gusti kang nguwasani

6.memayu hayuning bawana,iku sifate satrio pilih tanding

7.wong urip iku mung satrimo nglakoni lan bakal antuk ngunduh wohing pakerti

8.wong luhur budine ngalah soal ngremeh,nyowo kang dadi botohane yen soal prinsip ngluruk tanpa bolo menang tanpa ngasarake

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar